http://www.niepelnos.../ledge/x/347742 Szkoda, że nie dali od razu harmonogramu. Ktoś w komentarzu zwrócił uwagę, zadając pytanie o to. Może wy macie jakieś "przecieki"? Podobno na kilku poprzednich edycjach były jakieś panele dyskusyjne, z tego co wyczytałam na niepełnosprawni.pl.
Gala Integracji 2016
Rozpoczęty przez
Gość_JoannaKrzysztofik_*
, paź 07 2016 21:20
niepełnosprawni integracja telewizja media
2 odpowiedzi w tym temacie
#1 Gość_JoannaKrzysztofik_*
Napisano 07 październik 2016 - 21:20
Napisano 31 październik 2016 - 16:40
Jeszcze nie byłam na żadnej Gali. Wybieram się w tym roku, z ciekawości, ale byłam za to na pierwszych wschodnich targach rehabilitacji
"Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, ktore ma dla innych ale i za te ktore w innych budzi"
Napisano 29 listopad 2016 - 13:42
Nie było żadnego panelu dyskusyjnego. Wręczali nagrody, zagrały dwa zespoły i to by było na tyle. Szczerze mówiąc było sporo ludzi, niektórzy przyjeżdżali autokarami. Merytorycznie gala jak gala - to nie była konferencja tylko taka impreza podsumowująca działalność na rzecz osób niepełnosprawnych w Polsce w miniony roku.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: niepełnosprawni, integracja, telewizja, media
Pomoc →
Dla badaczy →
Prośba o wypełnienie ankiety do doktoratuNapisany przez Gre30 , 24 lip 2023 niepełnosprawni, ankieta, praca i 1 więcej |
|
|
||
Pomoc →
Instytucje →
Asysta seksualnaNapisany przez olek163 , 18 mar 2023 sex, intymnosc, niepełnosprawni i 2 więcej |
|
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Praca magisterska na temat satyfakcji seksualnej OzN po URKNapisany przez aleksandrafryc , 19 kwi 2021 Uraz rdzenia kręgowego i 4 więcej |
|
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Styl życia osób po urazie rdzenia kręgowegoNapisany przez aga311096 , 13 maj 2020 styl życia i 4 więcej |
|
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Urządzenia ułatwiające pracę osobom niepełnosprawnymNapisany przez cud1012 , 04 sty 2019 Urzadzenia, niepełnosprawni praca i 3 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych