Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Zdobywanie kobiety

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#1 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1462 postów

Napisano 06 październik 2004 - 18:59

W rozmowie z kolezanka, wypowiedziala ona zabawne slowa "kazda kobieta jest latwa, tylko zazwyczaj to facet jest do niczego" :D Zabawne stwierdzenie i moze wypowiedziane tak sobie, ale natchnelo mnie to do tematu. Jak to jest z Wami kobietami?? rozumiem, ze z kazda inaczej, lecz czy kazda mozna zdobyc tylko trzeba znalezc sposob?? oczywiscie wazny tu sposob, nie osoba. Czasem idac ulica widze piekna kobiete i moim zdaniem (nieladnego :D ) mezczyzne, lub odwrotnie. Moze to milosc, a moze wzieli sie na sposob. Wiec jak to jest z Wami moje Panie? wnetrze? wyglad? czy sposob? a moze wszystko po trochu, ale co przede wszystkim??
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#2 Liwia

Liwia

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 540 postów

Napisano 06 październik 2004 - 20:06

Pedro, Ty sie zdecyduj... :-D W temacie masz zdobywanie kobiety, a potem nas pytasz:

Wiec jak to jest z Wami moje Panie? wnetrze? wyglad? czy sposob? a moze wszystko po trochu, ale co przede wszystkim??

To brzmi, jakbyś sie zastanawiał, na co my zwracamy uwagę u Was panów :D :D :D A zwracamy na wiele... oj, na wiele...
A w jaki sposób nas poderwać? Czyżbyś liczył na gotowe wzorce i podpowiedzi? Hmm... nic z tego :-D :D :-D :D Pomęczcie sie trochę sami i pomedytujcie :oops:

Pozdrawiam
Liwia
  • 0

#3 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 06 październik 2004 - 20:18

Ja juz zdobylem :D Ale czy wlasnie w zdobywaniu nie chodzi o sposob na wyglad, na jakis sposob inny, lub sposobem jesrt rozkochac.
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#4 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 06 październik 2004 - 20:44

a pamiętasz jak ty to zrobiłeś ??? :-D
  • 0

#5 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 06 październik 2004 - 20:49

Nie, a na dodatek ona mi mowi ze to nie ja zdobywalem :D
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#6 Liwia

Liwia

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 540 postów

Napisano 06 październik 2004 - 20:53

Ona Ciebie?
  • 0

#7 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 06 październik 2004 - 21:04

TAK, choc tym wyznaniem lamie ogolnie przyjete zasady :D zreszta wypowiadane przez kobiety :D Wiem tez ze to kobieta u wiekszosci kieruje, wiec poprostu przyznaje sie do tajemnicy poischynela :D
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#8 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 06 październik 2004 - 21:18

Wiem tez ze to kobieta u wiekszosci kieruje

No i tym samym Pedro położyłeś sobie temat. :-D
  • 0

#9 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 06 październik 2004 - 21:21

Słyszałam że"powodzenie u kobiet ma ten,kto umie się bez nich obejść". :P

Tyle powinno wystarczyć.KombinujInstrukcji obsługi nie dostaniesz.

A i jeszcze takie coś"Jeśli chcesz być kochanym,bądź wart miłości". :lol:
  • 0

#10 kkax

kkax

Milczek

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 45 postów

Napisano 06 październik 2004 - 22:06

W moim przypadku to dość proste - jeżeli mężczyzna potrafi mnie rozbawić to są bardzo duże szanse, że po jakimś czasie stracę dla niego głowę. :D

A co do cytatów: "To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze" :D

I jeszcze małe pytanko: w dzisiejszych czasach mężczyźni wolą zdobywać, czy być zdobywani? :twisted:
  • 0
"Gdybym nie pragnął rzeczy niemożliwych, nigdy bym ich nie osiągnął"

#11 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 07 październik 2004 - 07:45

I jeszcze małe pytanko: w dzisiejszych czasach mężczyźni wolą zdobywać, czy być zdobywani? :twisted:

Jak bylem mlodszy, przynajemniej te 10 latek do tylu, wydaje mi sie ze bardziej ciagnelo mnie do kobiet za ktorymi ja musialem latac, im bardziej bylem ignorowany tym bardziej ciagnelo. A jak jest dzis? a dzis juz nie latam :-D

Jednak jesli chodzi o obserwacje wsrod mych pobratyncow to jak kazdy czlowiek bardzo lubi gdy jest zauwarzany, kokietowany, ale to wystepuje u obu plci, i tak chyba bylo zawsze. Natomiast moze zmienil sie sposob w jaki ktos zdobywa, ale nie mi to oceniac, socjologia byla pietro wyzej.

Kkax wystarczy ze rozbawi?? az tak niewiele??

Natalio co do instrukcji, to powinna byc wydawana przez tesciowe w dniu slubu, ile by to malzenstw uratowalo :D
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#12 Mała

Mała

Gawędziarz

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 961 postów

Napisano 07 październik 2004 - 07:58

Tak czytam co piszecie,i muszę powiedzieć że staciłam juz rachubę jak to jest :D kto kogo zdobywa.Może to z innej beczki ale znam przypadek gdzie kobieta oświadczyła się mężczyźnie-i może jestem staroświecka ale ja wolę odwrotnie :-D
  • 0
Każda chwila, która mogłaby być wykorzystana lepiej, jest stracona.

#13 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:02

Chyba jakakolwiek rachuba jest tu nie mozliwa :-D

A jak z pierscionkiem w takim przypadku, gdy to kobieta sie oswiadcza? skoro i tak jest na odwrot to moze do konca :D
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#14 Mała

Mała

Gawędziarz

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 961 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:05

Srebrną obrączkę dostał od niej wcześniej,pierścionka z tego co wiem to nie ma.
  • 0
Każda chwila, która mogłaby być wykorzystana lepiej, jest stracona.

#15 Kicia

Kicia

Narrator

• Użytkownik
  • 2065 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:27

A mnie sie wydaję, że nie ma i nie będzie gotowych recept na to: kto kogo, w jaki sposób,

"kazda kobieta jest latwa, tylko zazwyczaj to facet jest do niczego"

Pedro, a ja myślę, że dawała Ci do zrozumienia, że sama jest łatwa i czeka na Twoją inicjatywę :twisted: Przepraszam, jeśli się mylę :P

Wiec jak to jest z Wami moje Panie? wnetrze? wyglad? czy sposob? a moze wszystko po trochu, ale co przede wszystkim??

Oj, Pedro (non) gdyby tak wszyscy odrazu wiedzieli co i jak, byłoby nudno ;) Jednak myślę, że jest to sprawa indywidualna i każda kobieta może mieć inne upodobania (cmok)
  • 0
Bądź jak ptak, który, gdy siada na gałęzi zbyt kruchej, czuje, jak spada, lecz śpiewa dalej, bo wie, że ma skrzydła.
Victor Hugo

#16 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:34

a ja myślę, że dawała Ci do zrozumienia, że sama jest łatwa i czeka na Twoją inicjatywę

Wykluczone.

(non) gdyby tak wszyscy odrazu wiedzieli co i jak, byłoby nudno ;) Jednak myślę, że jest to sprawa indywidualna i każda kobieta może mieć inne upodobania (cmok)

To na pewno, jednak w pewien sposob mozna dojsc do tego na co jest zwracana uwaga. Wymienione bylo "rozbawienie", a inne "chwytliwe"?
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#17 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2004 - 08:39

to trzeba by dopasować do określonego typu kobiety :-D
  • 0

#18 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:43

A jaqk uszeregowac typy kobiet?? bo skoro kazda kobieta jest inna to ile kobiet tyle typow?? a do tego kobieta zmienna jest wiec tu juz wogole mozna sie pogubic :D
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

#19 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2004 - 08:49

no to przynajmniej kilka podstawowych, wg jakiegoś kryterium, np. wykształcenia, majątku, itp. itd. zresztą nie wiem czy ta rozmowa wogóle ma sens, skoro sam powiedziałeś - ile kobiet tyle sposobówi :-D
  • 0

#20 pedro

pedro

Narrator

• Użytkownik
  • 1462 postów

Napisano 07 październik 2004 - 08:51

To bylo pytanie, nie stwierdzenie, o ta systematyke.
  • 0
Pozdrawiam
Pedro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych