Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Mlekowitka a podrywanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31 odpowiedzi w tym temacie

#21 ozmo

ozmo

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 04 luty 2004 - 22:53

nie wiem czy brawa mi się należą ,ja poprostu wyraziłem swój pogląd po co się denerwować naskakiwać na siebie nie po to żyjemy
pozdrawiam :D
  • 0

#22 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 04 luty 2004 - 23:18

Hmmm brakuje tu tylko kamer - i mamy coś w rodzaju reality show rodem ze TVN lub Polsatu :D ... Mlekovitko ... nie przejmuj sie :-P wszystko bedzie dobrze (cmok) (H) (H) (H)
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

Youth's like diamonds in the sun
And diamonds are forever

#23 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 04 luty 2004 - 23:28

tu juz nie chodzi o lukasza... blondi,byla scysja midzy nami ..ok mnie ponioslo ciebie ponioslo....ale przestan juz sie na mnie mscic,niewlaz na priv i mnie nie strasz...ppoprostu zapomnij o mnie...ja tu jestem p2miesiace i z niektoryymi slowa nie zamienilam...wiec mozna se w droge nie wchodzic chyba ze ktos dozy do klutni....ozmo aga,szukacie sensaciii-polecam bonda,- azreszta ja mam ignora-- boski wynalazek ...wiec blondi do niewidzenia...a kasia i sarcia (cmok) aga nawet nie wiesz jak milo jest gdy ktos w osaczeniu poda ci reke....powiesz pewnie ze to samo dotyczy blondi....ale to ona poluje na mnie...rani mnie tym co najbardziej boli....ma atut bo zalezy mi na lukaszu...i perfidnie to wykorzystuje...aby mi sprawiac bol...ona nawet nie znna lukasza,on nie chce jej poznawac jej chodzi o zemste na mnie....dlaczego?bog jeden wie...jak powiedzial rafii---sa duzo ciekawsze tematy...niz blondi i ja!!!kurza grypa, nowy wirus komputerowy....ja odkladam bron,to moj ostatni komentarz nna tym poscie.... 8)
  • 0
hmm ...ja tu bylam,na czatku i forum"grzeszylam"...az ..w koncu sie zmylam..16.01.2005r ;D

#24 Kasiaczek

Kasiaczek

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 304 postów

Napisano 05 luty 2004 - 10:24

Ja tylko wstałam po stronie Mlekovitki, bo ją bardzo lubie, a na czacie wypowiedzi Blądi widziałam i mnie to naprawde zbulwersowało :evil: Po za tym to one wcale sie nie znają... Przepraszam za moj wczesniejszy post... Ale sie wkurzyłam... Wydaje mi sie ze Blądi cierpi na brak zrozumienia, ale droga Blądi tak sie nie zdobywa przyjaciół... Mam nadzieje ze przemyslissz nasze słowa i przeprosisz Mlekusie... Ja sie nie wtrącam ale nie lubie gdy ktos cierpi z powodu jakis kaprysów osób ktore myślac ze maja net mają władze nad innymi....

Pozdrawiam

Kasiaczek
  • 0
Szczęściem może być każdy uśmiech,
każdy dobry uczynek, nowy dzień,
nowa wiadomość, dobra ocena,
przyjaciel, spełnione marzenie . . .
a moim szczęściem jest to, że żyję wśród Was !!!

#25 Gość_konto_skasowane_*

Gość_konto_skasowane_*
  • Gość

Napisano 05 luty 2004 - 16:26

Ja debaty nie zaczełam... i napewno bez powodu nie najeżdzałabym na nikogo...poprostu niecierpie ludzi wywyższających się że nie wspomne o obrażających inne osoby (mi bliskie jak i nie bliskie....) a co do stylu ubierania się :lol:tej pani to mam gdzieś dla mnie moze chodzić nawet w worku... to jej biznes i jej "foremki"...na focie wyszła jak wyszła... ;) . Stanełam w obronie Mleczko poniewaz wiem jaka to dziewczyna i napewno sama tego wszystkiego nie zaczeła...a zresztą co ja sie bede tłumaczyć ...MLECZKO ZAWSZE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ!!! a pani B. niech się zastanowi nad swoim postępowaniem...bo napewno przyjaciół w taki sposób nie znajdzie...
  • 0

#26 Blondi

Blondi

Statysta

• Użytkownik
  • PipPip
  • 7 postów

Napisano 08 luty 2004 - 18:46

Ale sie zrobila burza :D :D :D Sara nie podoba Ci sie moj styl ubierania ? Przykro mi :D :D :D Przynajmniej nie mam na twarzy sklepu kosmetycznego tak jak Ty :twisted: :twisted: :twisted: Acha i nie wchodze na Ipon zeby wyrwac faceta :D Jakos "wirtualne" milosci mnie nie bawia :P a to ze Ty szukalas faceta przez net ... no coz widocznie IRL nie potrafisz :D A teraz Mlekovitko - co Ty wlasciwie niby wiesz o Lukaszku ? Znasz go przez net ;) i na tym koniec I to ma byc milosc ? Nie rozsmieszaj mnie kobieto bo zajadów dostane :D Wyobraz sobie , ze ja go znam realnie :D :D :D Mam nadzieje ze bedziemy sie czesto widywac bo naprawde jest milusi :oops:
  • 0

#27 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3626 postów

Napisano 09 luty 2004 - 02:22

Prośba do Mlekovitki, Blondi biorących udział w tej żałosnej "dyskusji"

PRZESTAŃCIE ZAŚMIECAĆ NASZE FORUM!!!!!!!!!

Chcecie sobie na wzajem dopiec? Proszę bardzo - wykorzystajcie do tego prywatne wiadomości, maile lub też polecam Wam portal http://www.bravo.pl/ lub też forum o2, bo tego typu pyskówki na o2 widuje się często. :twisted: :twisted: :twisted:
Wyobraźcie sobie, że nie każdy chce czytać wasze obelgi, a to ogólnodostępne, publiczne - podkreślam PUBLICZNE forum.
Dlatego, zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie - Mlekovitko, Blondi - zapewniam Was że myślenie NAPRAWDĘ NIE BOLI
  • 0

Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym. 

Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.

#28 Rafalek

Rafalek

Gawędziarz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1105 postów

Napisano 09 luty 2004 - 13:23

Mardi, popieram Twoje zdanie w stu procentach. Sam chciałem coś napisać na temat stanu rzeczy jaki ostatnio się ma na Forum (szczególnie w tym temacie - a zaczął się tak miło, humorystycznie) lecz nie wiedziałem jakich słów użyć, by nikogo nie urazić.
Ludzie, piszcie z potrzeby, a nie dla samego faktu pisania :!: :!: :!:
  • 0

"Boże, daj mi siłę by zmienić to co mogę zmienić
i odwagę by zaakceptować wszystko, czego nie mogę zmienić,
i mądrość, bym znał różnicę".

#29 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 13 luty 2004 - 23:59

Qr3e a juz myslalem ze walka przeniesie sie do reala :) i zarobie cos na zakładach :P
  • 0
Bestia najgorsza zna trochę litości , lecz ja jej nie znam , więc nie jestem bestią.

And diamonds are forever

#30 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 14 luty 2004 - 11:10

(strzal)
  • 0
hmm ...ja tu bylam,na czatku i forum"grzeszylam"...az ..w koncu sie zmylam..16.01.2005r ;D

#31 Nilfheim

Nilfheim

Sufler

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPip
  • 513 postów

Napisano 14 luty 2004 - 11:18

Jestem ZA !!! Mlekusiu bede twoim sponsorem :twisted: :twisted: :twisted: Lece kupić kisiel w Tesco hihi
  • 0

And diamonds are forever

#32 mlekovitka

mlekovitka

Podpowiadacz

• Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 235 postów

Napisano 14 luty 2004 - 14:44

(ble) (flipa)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych