Jasne, masz rację Chociaż mnie improwizacja trochę kojarzy się z niespodzianką, a co do szaleństwa, to już zależy od tego, czy sobie na to pozwolimy
Napisano 31 styczeń 2013 - 19:10
— Victor Hugo
Napisano 31 styczeń 2013 - 19:34
Zawsze, ale to zawsze, ilekroć coś zaplanuję w najdrobniejszych szczegółach, to zawsze źle to się kończy... Dlatego przestałem planować szczegóły
Kuba, jest takie powiedzenie " Chcesz rozśmieszyć Pana Boga? - opowiedz Mu o swoich planach". U mnie też, nic nie wychodzi z planów, ja planuje, a Bozia krzyżuje, ale jak coś robię na gorąco, to najczęściej się udaje.
Napisano 01 kwiecień 2013 - 22:20
Gdy ci życie ktoś zagłuszy życiem
swym,zbuduj sobie, bracie, z dźwięków ląd
Napisano 02 kwiecień 2013 - 07:56
Nie martwcie się - skoro zima wydłużyła swoje istnienie zgodnie z prawami natury lato będzie trwało aż do zimy
Niektórzy odrzucają marzenia bojąc się, że się one nie zrealizują albo co gorsze że staną się realne
Napisano 03 kwiecień 2013 - 14:30
Nie martwcie się - skoro zima wydłużyła swoje istnienie zgodnie z prawami natury lato będzie trwało aż do zimy
Obyś miała racje
Napisano 10 maj 2013 - 21:17
Kilka dni było ładnych, ale teraz znów zimno i pada i pada...
Napisano 10 maj 2013 - 21:21
Gdy ci życie ktoś zagłuszy życiem
swym,zbuduj sobie, bracie, z dźwięków ląd
Napisano 10 maj 2013 - 21:38
No ja nie wiem, czy tak zimno, ja dziś wylegiwałam się na balkonie w słońcu i było cuuudownie cieplutko
Znajdź siłę w swym sercu , aby biła blaskiem Twych oczu - Jaskółka Uwięziona
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zima
Rehabilitacja →
Porażenie Mózgowe →
chodzenie o kulach w zimieNapisany przez Marta S , 20 sty 2019 mpd, kule, równowaga, zima |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych