Smażony żołty ser dodatek do obiadu
#1
Napisano 06 listopad 2009 - 10:56
Marianna
#2
Napisano 06 listopad 2009 - 11:05
#3
Napisano 06 listopad 2009 - 11:05
#4
Napisano 06 listopad 2009 - 11:27
Marianna
#5
Napisano 06 listopad 2009 - 12:09
#6
Napisano 06 listopad 2009 - 12:17
:)wiem tomaszku tu jest wersja z ananasemMożna zamiast żółtego sera obsmażyć pleśniowego typu brie lub cabernet dodając plasterek ananasa i sos żurawinowy..polecam jako wykwintne danie z lampką wina.
Marianna
#7
Napisano 06 listopad 2009 - 10:34
Kroimy zołty ser na plasterki ale nie cienkie i nie grube obtaczamy w jajku i bulce tartej i smazymy oto koniec przepisu
życze smacznego:)
Marianna
#8
Napisano 06 listopad 2009 - 11:19
#9
Napisano 06 listopad 2009 - 10:40
#10
Napisano 06 listopad 2009 - 20:03
Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym.
Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.
#11
Napisano 10 listopad 2009 - 10:37
próbowałam nie jestem zachwycona tym przepisem
Marianna
#12
Napisano 10 listopad 2009 - 10:44
#13
Napisano 13 listopad 2009 - 12:27
nie wiedziałam ze tak sie czasem jada w Czechach ciekawe
Marianna
#14
Napisano 13 listopad 2009 - 18:57
#15
Napisano 13 listopad 2009 - 21:40
#16
Napisano 15 listopad 2009 - 14:41
mozesz podac przepis??A ja kocham kotleciki serowe
Marianna
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych