A o oto fragmenty menu z pewnej restauracji:
-Półmisek firmowy,2 osobowy
-Dish of a firm,two personal
-"Zajazd Polski"-kategoria I
-"Polish INN"-Category And
-Zapraszamy gości codziennie w godz.8.00-23.00
-We invite entertains every day in hour 8.oo-23.00
-Zamówienia na dania gorące przyjmujemy do godz.22.30
-Orders on giving hot we accept to hour 22.30
-"Dania z drobiu"
-"Denmark from poultry"
-Udko po wiedeńsku
-Leg after wien's
-Filet z kurczaka
-Fillet from chicken
-Zakąski zimne
-Refreshment cold
-Śledż w oleju
-Śledż in oil
-Ser żółty
-Cheese in yellow
-Wędzonka krotoszyńska
-Smoked bakon krotoszyńska
-Szaszłyk po litewsku
-Shaslik after Lithuanian
-Jajko pop wiedeńsku
-Egg po wiedeńsku
-Polędwica po amerykańsku na grzance,z brzoskwinią
-Sirloin after ameryka on toast with peach-tree
-Sztuka mięsa w sosie
-Art of meat in sauce
-Kotlet POLONIA
-Chop Polish colony
-Kotlet-bitki ala Marysieńka
-Chop-bitki ala Marysieńka
-Kotlet Saski z pieczarkami
-Chop Saski from bake
-Kluski półfrancuzkie
-Noodles half-franch
Menu pewnej restauracji.
Rozpoczęty przez
Slonko32
, lip 25 2004 13:23
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych