Skocz do zawartości

A- A A+
A A A A
Zdjęcie

Złota rybka dosłownie, jakie przyniesie nam niespodzianki za 100 lub 200 lat

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 heliospk33

heliospk33

Widz

• Użytkownik
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 19 maja 2026 - 11:54

Witam
Chciałbym uchylić awaryjną furtkę aby wybudzić się za 100 czy 200 lat życia w sam raz po sposób regenaracje tkanekcpo chemio terapii, a także po lekarstwa na różne choroby. Prawo pozwala nam na zamrażanie się szybko po śmierci, tyle wystarczy ponieważ nie wyszliśmy daleko poza śmierć kliniczną. Mimo że wydaje się to jak science fiction, to jest jednak naprawdę możliwe. Za granicą ludzie ruszyli już ten krok, każdy ma swój wyjątkowy sposób, ja też opracowałem swój, jest on bardzo ekonomiczny a za razem wydajny, stać na niego ludzi zamiżnych i biednych. W razie czego gdyby Pan był zainteresowany zapraszam do rozmowy, proszę się nie bać chętnie odpowiem na wszystkie pytania na wszelkie wątpliwości
  • 0

#2 jacek1771

jacek1771

Statysta

• Użytkownik
  • PipPip
  • 7 postów

Napisano 20 maja 2026 - 20:04

Chłopie ty chcesz ludzi zamrażać. Ciekawe hobby ale ciekawi mnie bardziej to dlaczego szukasz chętnych na forum dla niepełnosprawnych. Jak chcesz przeprowadzać eksperymenty które zostały już przeprowadzane podczas II wojny światowej przez ZSSR, USA i Japonie to chyba nie ta epoka. Z naukowego punktu widzenie nie różni się to niczym od zabicia takiego człowieka, i jeżeli chcesz być uczciwy wobec ludzi to powinieneś to podkreślać za każdym razem kiedy o tym mówisz. W przeciwnym wypadku nie bierzesz na swoje barki odpowiedzialnosci za śmierć innych ludzi a już na pewno zwyczajnie zatajasz tą "niekomfortową informacje".

• 1

#3 marder

marder

evil admin

• Administrator
  • 3 728 postów

Napisano 20 maja 2026 - 20:57

Może założyciel wątku, da przykład i jako pierwszy da się zamrozić?  :coffee: 

• 1

Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym. 

Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych