Witam
Ludzie mają mnie w dupie. Nie radzę sobie z tym...tak korzystam z poradni psychologicznych.
Użytkownik __ANIOLEK__ edytował ten post 30 czerwca 2025 - 17:14
poprawiono błąd.
Napisano 29 czerwca 2025 - 17:01
Witam
Ludzie mają mnie w dupie. Nie radzę sobie z tym...tak korzystam z poradni psychologicznych.
Użytkownik __ANIOLEK__ edytował ten post 30 czerwca 2025 - 17:14
poprawiono błąd.
Napisano 30 czerwca 2025 - 09:41
Ludzie mają mnie w dupie. Nie radzę sobie z tym...
Do tego trzeba dojrzeć... Ludzie,którzy mają Cie gdzieś idą krzywymi drogami, bo dowartościowują się Twoim smutkiem. Ty idź prostą drogą i dowartościowuj się sam, tym co Ci przynosi życie.
Z każdego dnia wynoszę coś wartościowego.
Napisano 30 czerwca 2025 - 11:17
Ludzie mają mnie w dupie. Nie radzę sobie z tym...
Dziś mamy taki czas, że ludzie kompletnie nie szanują innych zarówno w realu, a w necie szczególnie. Niestety, trzeba trochę nabrać gruboskórności, olać to i jak mawia przysłowie, "...psy szczekają, a karawana idzie dalej..." robić po prostu swoje i być sobą.
Są rzeczy na niebie i ziemi, o których nie śniło się filozofom, a większość z nich jest w Polsce... Piotr Bałtroczyk.
Dlaczego Państwo ma nas w nosie i vice versa?
Napisano 30 czerwca 2025 - 17:11
A po co w ogóle przejmować się wszystkimi ludźmi, którzy nie interesują się nami? Jeśli, ktoś ma mnie gdzieś, to ja taką osobę również. Nic na siłę i na mus. Nie ta osoba, to inna. Dobrych i normalnych ludzi nie brakuje. Trzeba tylko wyluzować i się tym nie stresować. Szkoda zdrowia na to.
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 24 lipca 2025 - 14:25
Napisano 25 lipca 2025 - 14:21
Ja tylko tak chciałem napisać i nic więcej.
Zaś my tylko tak chcieliśmy Ci odpowiedzieć. Nic się nie dzieje złego, jest okej.
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 29 lipca 2025 - 10:14
Hej. Kończę wątek i prosze juz nie pisac..dziękuje za wiadomości..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych