Nowe randki IPON
Napisano 07 sierpnia 2024 - 19:19
Napisano 08 października 2024 - 19:55
Uporaliśmy się z powstałymi problemami. Migracja na nowe randki, powinna odbyć się na dniach. Przypominam że wiadomości z czata randkowego, nie zostaną importowane, dlatego jeżeli macie tam jakieś treści które chcecie zachować, zapiszcie je sobie. Podkreślam, że chodzi o czat, nie o prywatne wiadomości, one zostaną importowane.
W razie gdybyście po migracji napotkali na jakieś trudności, proszę pisać na biuro@ipon.pl lub w tym wątku.
Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym.
Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.
Gość_Ania7019_*
Napisano 03 listopada 2024 - 18:16
Dzień dobry . Mam pytanie . Otóż gdzie mam przesłać swoje danie , które wpiszę
Napisano 03 listopada 2024 - 19:59
Czy masz na myśli pola jakie wypełniasz, edytując swój profil? Wtedy wystarczy kliknąć na dole strony "Aktualizuj". Jeżeli chodzi o jakieś inne dane, napisz proszę dokładnie o co chodzi.
Dokładnie to zagadnienie masz opisane tutaj: https://ipon.org.pl/...-krok-po-kroku/
Gość_szach900_*
Napisano 27 lutego 2025 - 17:23
niepelnosprawni randkują to powinno być zakazane
Napisano 27 lutego 2025 - 17:59
niepelnosprawni randkują to powinno być zakazane
Dlaczego zabronione? Każdy ma prawo zdecydować, czy chce być singlem, czy w związku. Randkowanie to wzajemnie poznawanie siebie, dzień po dniu. To przyjemność z bycia z kimś, na swoich własnych zasadach.
Ja dziękuję Administracji za nasze Iponkowe randki. Dzięki temu poznałam swoją "drugą połówkę" i jestem szczęśliwą mamą i żoną od paru lat. Bezcenne doświadczenie.
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 27 lutego 2025 - 18:39
Też poznałem tutaj moją drugą połowę. Gdyby nie IPON nie miałbym takiej szansy...
Napisano 26 marca 2025 - 12:19
czy jest aplikacja na telefon?
Napisano 26 marca 2025 - 17:28
Jeszcze nie. Będzie w przyszłości.
Napisano 05 kwietnia 2025 - 22:26
Będzie w przyszłości.
Z czystej ciekawości, w czym? ![]()
Napisano 07 kwietnia 2025 - 17:52
Z czystej ciekawości, w czym?
W przyszłości, tj. w czasie który nadejdzie. ![]()
Napisano 13 kwietnia 2025 - 14:39
Nie pytałem o termin a środowisko w jakim aplikacja miałaby powstać ![]()
Chyba że.... najpierw musi nadejść czas.... kiedy zbierze się kolegium.... które określi kiedy w przyszłości zbierze się ponownie aby określić... kiedy, kto, w czym i za ile ![]()
Napisano 13 kwietnia 2025 - 15:20
Nie kiedy zbierze się kolegium, tylko kiedy zbierze się portrety królów Polski, żeby opłacić programistę który nam by to zrobił, bo pisanie aplikacji dla Andka to dla mnie terra incognita. Zresztą, aplikacja nie jest na pierwszym miejscu w kolejce spraw do zrobienia, najpierw musimy zmodernizować resztę portalu.
Nie pytałem o termin a środowisko w jakim aplikacja miałaby powstać![]()
Jeszcze nie wiem, może Kotlin (nie ketchup), może C++, bo jakoś zwolennikiem Javy nie jestem...
Napisano 02 maja 2025 - 23:52
żeby opłacić programistę który nam by to zrobił, bo pisanie aplikacji dla Andka to dla mnie terra incognita.
Jeszcze nie wiem, może Kotlin (nie ketchup), może C++, bo jakoś zwolennikiem Javy nie jestem...
Z Javy nie skorzystasz jeśli chcesz odpalić na iOS.
API też trzeba zrobić? Aplikacje mobilne mają to do siebie że w zamian za napisanie i pielęgnację kodu (bo to nie będzie napisz, zapłać i zapomnij) można odpalić część z monetyzacji.
Użytkownik Slavco edytował ten post 02 maja 2025 - 23:53
Napisano 03 maja 2025 - 08:42
Yyyy... Pogubiłam się. Czy możecie w języku polskim napisać o czym piszecie?
Napisano 04 maja 2025 - 21:38
Yyyy... Pogubiłam się. Czy możecie w języku polskim napisać o czym piszecie?
![]()
![]()
![]()
Taki tam offtopic
Kto jak kto, ale ty chyba masz tam tłumacza ![]()
bo pisanie aplikacji dla Andka to dla mnie terra incognita
Dla iOS planujecie wsparcie... duchowe? ![]()
Napisano 05 maja 2025 - 17:39
Kto jak kto, ale ty chyba masz tam tłumacza
Wytłumaczę ![]()
Dla iOS planujecie wsparcie... duchowe?
Udział jabłkowego systemu, nie przeklracza7%, więc na pewno apka dla Andka, pojawi się jako pierwsza. A jabłuszko będzie na deser...
Napisano 06 maja 2025 - 19:42
Udział jabłkowego systemu, nie przeklracza7%, więc na pewno apka dla Andka, pojawi się jako pierwsza. A jabłuszko będzie na deser...
Hmm, iOS ma 30% rynku na telefonach i 36% na tabletach i wskaźniki rosną - naród się bogaci ![]()
Wykluczyłem Javę ponieważ iOS jej nie trawi ale jest sporo opcji aby nie mnożyć sobie pracy.
Kotlin, .NET (sam Xamarin raczej bym unikał) czy Flutter umożliwiają tworzenie multi-platformowych aplikacji. Są też inne jak Delphi (drogi i archaicznie wyglądające UI) czy React Native (blee).
Napisano 07 maja 2025 - 18:07
Hmm, iOS ma 30% rynku na telefonach i 36% na tabletach i wskaźniki rosną - naród się bogaci
Masz rację, ja jednak pisałem o udziale iOS w naszych statystykach, który jest niższy (ale tendencja jest wzrostowa).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych