Witam,
Jestem studentką fizjoterapii w Wyższej Szkole Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie.
Zwracam się do Was z prośbą o wypełnienie ankiety dotyczącej wpływu barier architektonicznych na jakość życia osób niepełnosprawnych ruchowo.
Ankieta znajduje się TUTAJ
Z góry dziękuję za pomoc!
pozdrawiam,
Alicja

Bariery architektoniczne i ich wpływ na jakość życia
Napisano 22 październik 2018 - 19:52
Napisano 23 październik 2018 - 11:43
Ankieta wypełniona. Powodzenia
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 23 październik 2018 - 15:14
Dwie uwagi:
W pyt. 16. przewidziana jest skala 0-4, ale ankieta nie pozwoliła mi udzielić odpowiedzi 0, czyli nie zaznaczyć danej pozycji. Tak samo prawdopodobnie w pytaniu 28 (odruchowo zaznaczyłam 1 zamiast próbować 0).
W pytaniach 26 i 27 – wszystko oczywiście wpływa na moją jakość życia, pozytywnie lub negatywnie (np. cieszę się ze standardu swojego mieszkania). Teoretycznie mogłabym więc wszędzie zaznaczyć 4. Ale zgaduję, że chodzi o to, które czynniki wpływają na nią negatywnie, tj. ograniczają. Odpowiedziałam wedle takiej interpretacji.
boginka (rzecz. mit.) – duch opiekuńczy lub wiedźma; jakże to ludzkie.
Napisano 24 październik 2018 - 10:06
Dwie uwagi:
W pyt. 16. przewidziana jest skala 0-4, ale ankieta nie pozwoliła mi udzielić odpowiedzi 0, czyli nie zaznaczyć danej pozycji. Tak samo prawdopodobnie w pytaniu 28 (odruchowo zaznaczyłam 1 zamiast próbować 0).
W pytaniach 26 i 27 – wszystko oczywiście wpływa na moją jakość życia, pozytywnie lub negatywnie (np. cieszę się ze standardu swojego mieszkania). Teoretycznie mogłabym więc wszędzie zaznaczyć 4. Ale zgaduję, że chodzi o to, które czynniki wpływają na nią negatywnie, tj. ograniczają. Odpowiedziałam wedle takiej interpretacji.
Dziękuję serdecznie za cenne uwagi. Chętnie przedstawie je promotor
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: bariery architektoniczne, niepełnosprawni, jakość życia, praca magisterska, ankieta
Pomoc →
Dla badaczy →
Prośba o wypełnienie ankiety do doktoratuNapisany przez Gre30 , 24 lip 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Osoby z niepełnosprawnościami na rynku pracyNapisany przez Ewelaaa , 24 maj 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
Pomoc →
Instytucje →
Asysta seksualnaNapisany przez olek163 , 18 mar 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Jakość życia pacjentów ze zdiagnozowaną padaczką.Napisany przez Natalia123 , 24 sty 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
Pomoc →
Dla badaczy →
Prośba o wypełnienie ankiety na temat postrzegania rzeczywistości :)Napisany przez rokpol , 01 kwi 2022 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych