Uprzejmie proszę o trwałe usunięcie konta
nie wiem gdzie i jak to zrobić a nie chcę juz tutaj być
Pozdrawiam serdecznie
Napisano 12 listopad 2017 - 17:20
Uprzejmie proszę o trwałe usunięcie konta
nie wiem gdzie i jak to zrobić a nie chcę juz tutaj być
Pozdrawiam serdecznie
Napisano 13 listopad 2017 - 12:37
Teraz można samemu bardzo łatwo usunąć swoje konto. Podaje ścieżkę po zalogowaniu się na stronę: News - Ipon - Mój profil - (na samym dole strony, na czerwono, rzuca się w oczy) --- > Usuń Trwale Konto. Rozwiązanie to jest bdb, bo każdy kto czuje taką potrzebę może bez problemu odejść/usunąć się, bez proszenia się kogokolwiek o pomoc w tej kwestii. Ma pełną swobodę w decydowaniu o swoim losie tutaj na Stonie.
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 30 lipiec 2019 - 11:56
Domagam się usunięcia mojego konta na trwałe.
Napisano 26 styczeń 2020 - 12:49
Teraz można samemu bardzo łatwo usunąć swoje konto. Podaje ścieżkę po zalogowaniu się na stronę: News - Ipon - Mój profil - (na samym dole strony, na czerwono, rzuca się w oczy) --- > Usuń Trwale Konto. Rozwiązanie to jest bdb, bo każdy kto czuje taką potrzebę może bez problemu odejść/usunąć się, bez proszenia się kogokolwiek o pomoc w tej kwestii. Ma pełną swobodę w decydowaniu o swoim losie tutaj na Stonie.
Naprawdę jest Pani Aniołem, dzięki Pani udało mi się usunąć konto trwale z tego serwisu no i ten cytat jest mega aż go skopiowałem jest piękny
Napisano 29 styczeń 2020 - 15:04
niehce korzystac z portalu
Napisano 29 styczeń 2020 - 16:02
niehce korzystac z portalu
Ścieżkę do usunięcia konta masz rozpisaną w poście nr 2. Skoro nie dajesz rady to jeszcze raz:
1. Musisz być zalogowany na Stronie Ipon-u.
2. Wybierasz "News", potem "Mój profil" tak, jak tutaj:
https://drive.google...iew?usp=sharing
3.Otwierają Ci się - "Ogólne ustawienia konta" (nie da się tego nie zauważyć, bo rzuca się w oczy) i na samym dole strony na czerwono i wyraźnie masz opcję - "USUŃ TRWALE KONTO", tutaj:
https://drive.google...iew?usp=sharing
Napisano 22 lipiec 2024 - 08:21
Zastanawiam się nad tym czy tego nie zrobić, ponieważ tutaj kontynuacja posta dotycząca mojego wątku według was oznacza spam.
Napisano 29 lipiec 2024 - 18:20
Nierozwiązywalność jest zawsze stanem przejściowym.
Ziewanie, to cichy krzyk o kawę.
Napisano 30 lipiec 2024 - 13:09
Od początku walczymy z linkami, nie powinno to w ogóle dziwić. Po prostu tak jest i już. Gdybyśmy tego nie robili, to zostalibyśmy zasypani spamem (linkowym).
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych