Podałem ci numer na tej prywatnej wiadomości ale nie wiem czy doszedł do Ciebie??
Użytkownik __ANIOLEK__ edytował ten post 26 marzec 2017 - 19:24
połączono posty, skasowano zdublowaną treść.
Napisano 26 marzec 2017 - 18:35
Podałem ci numer na tej prywatnej wiadomości ale nie wiem czy doszedł do Ciebie??
Użytkownik __ANIOLEK__ edytował ten post 26 marzec 2017 - 19:24
połączono posty, skasowano zdublowaną treść.
Napisano 26 marzec 2017 - 18:49
MARKO76 nie pisz trzy razy pod rząd to samo, jeden raz wystarczy Post poprawiłam za Ciebie. Magda jak tylko przeczyta Twoją wiadomość to na pewno odpowie...
"Stań twarzą zwróconą do słońca, a cień pozostanie za tobą". /Teresa Lipowska/
"Śmiech jest masażem dla brzucha! Uśmiech jest masażem dla serca!".
Napisano 26 marzec 2017 - 18:59
Napisano 26 marzec 2017 - 19:20
a może ty masz numer do Magdy baba telefon
Nie, nie posiadam. Nawet gdybym miała to bez zgody właściciela numeru nie podaje. Skorzystaj na forum z wiadomości prywatnej. Pomoc w tej sprawie masz tutaj, rozwinięcie w zakładce komunikator:
http://www.ipon.pl/f...ore&module=help
Napisano 27 marzec 2017 - 12:52
Miejsca w autku już zaklepane.
Napisano 06 kwiecień 2017 - 22:02
Napisano 15 maj 2017 - 19:14
mam pytanie kto jedzie z wawy na ten zlot lub okolic
Ja jade
Napisano 19 maj 2017 - 22:11
Witam
Jestem chętny na zlot.
tel. 791220879
Napisano 20 maj 2017 - 21:49
Witam,
Z powodów niezależnych ode mnie odstąpię jedno miejsce na czerwcowy zlot. Wpłaciłem zaliczkę w wys. 150,00zł.
Chętnych proszę o informację na forum, lub osobisty kontakt - kom. 533485208.
mw27
Napisano 25 maj 2017 - 07:42
Witam Wszystkich
Szukam transport z Kępna lub Kluczborku lub Kostowa. Ktoś jedzie przez te miejscowości? Byłbym zainteresowany dorzuceniem się na paliwo.
Napisano 01 czerwiec 2017 - 10:31
Do zobaczenia już jutro. Szczęśliwej podróży. Hej
Napisano 02 czerwiec 2017 - 07:10
Aaaa ja ze słowem do swojej "Faworyty" jak i Faworytów : MACIE WYGRAĆ , INACZEJ SIĘ MI TU NIE POKAZUJCIE
Napisano 02 czerwiec 2017 - 08:33
Ja do Przedmówcy: Oj tam, oj tam pokażemy się Wszyscy i w komplecie, jak to na Nas przystało Taka już Nasza natura.
Napisano 05 czerwiec 2017 - 10:52
Człowiek nie wielbłąd i nie lubi się powtarzać..., oj chyba to nie tak Ale wiadomo, o co chodzi. Było sielsko, anielsko i pysznie. Jedzenie było bardzo dobre. Cudowny weekend w naturalnej scenerii ze słodkimi zwierzakami. Oprócz osła, który zawsze uparty ;) Kochani dziękujemy za tańce, hulańce i swawolę. Za towarzystwo, rozmowy, śmiechy i chichy. Z Wami wszystko smakuje najlepiej. Jeszcze raz dziękujemy za wyróżnienia i dyplomy — jest nam bardzo miło. Na sam koniec i znowu, jak to w takich sytuacjach bywa — czujemy niedosyt ;) Za szybko zleciało, tak wiele by się jeszcze chciało :) Mam nadzieję, że nadrobimy to następnym razem. Serdecznie Wszystkich Ściskamy, szczególnie tych niewyściskanych oraz nieobecnych. Do zobaczenia przy kolejnej okazji, Milena&Piotr.
P.s. Zostajemy ze wspomnieniami ...
Napisano 05 czerwiec 2017 - 16:19
To był szczególny zlot, podczas którego u mnie nastąpił całkowity reset. Jakbym została przeniesiona do innej rzeczywistości. Owe "przenosiny" nie byłby możliwe bez Kamila, który bezpiecznie mnie zawiózł do Chróścina i odtransportował bezpiecznie do domu. Dziękuję Kamilu .
Jestem z miasta, więc takie znalezienie się w wiejskiej rzeczywistości, to była dla mnie prawdziwa przygoda i jak już wspomniałam, była to okazja do oderwania się od miejskiej codzienności. Fantastycznie było z Wami po prostu pobyć. Bez silenia się na jakieś górnolotne rozmowy o życiu. Otrzymałam od Was porządną dawkę energii, która wystarczy na jakiś czas. Zatem do następnego razu.
P.S. Marderku, bez Ciebie nic nie byłoby tak cudowne i piękne .
Napisano 07 czerwiec 2017 - 11:28
Każdy zlot jest wyjątkowy, ale ten był jedyny w swoim rodzaju. Nie tylko ze względu na scenerię, ale przede wszystkim ludzi, czyli Was.
W pierwszej kolejności chciałabym serdecznie podziękować:
Jackowi i Bolkowi - za zaufanie i pomoc w dopięciu spraw "na ostatni guzik". Dzięki Wam pięknie się udało. Jesteście wspaniali!;
Naszym współlokatorom - Agnieszce i Sebastianowi - za wspólną podróż, rozmowy, żarty i wyrozumiałość w moim marudzeniu o szóstej rano w sobotę...;
Milence i Piotrowi - za uściski, całusy, rozmowy, wspólne zdjęcia ... i indywidualny prezent;
Monii, Madzi-Babie, Kinii, Estelce, Nataszce, Danielce i Iwonie za ciepło, uśmiech i za to, że jesteście!;
Justynko, Twój urok osobisty, cięte riposty i śmichy-chichy są niezastąpione;
Eli i Jackowi - za ekscentrycznie erotyczno-kulinarne rozmowy;
Evitko, cieszę się bardzo, Ty wiesz z czego;
Olu - Koko, Emilia32 - dziękuję, że mogłam Was bardziej poznać, jesteście cudowne;
Kamilowi, Antosiowi i Wajakowi - za miłe rozmowy, gesty... dzięki Wam stwierdzam, że jednak dżentelmeni jeszcze nie wyginęli;
Dzony25 - trzeba Cię podtuczyć, bo do tej pory z Milenką czujemy Twoje kości;
Czesiu - brawo za determinację i odwagę;
Bar32 i Tajek - dziękuję za rozmowy i kawały;
Lilyanna - dzięki za Twoje poczucie humoru;
Tesiu i Smerfny - dziękuję za radość i zarazem powagę. Widać, że wspaniale się uzupełniacie i czekamy na fotki;
Madzikowi, Solanie, Markowi i Waszym drugim Połówkom dziękuję, że byliście, chociaż szkoda, że nie udało nam się zamienić słowa;
Nowym Zlotowiczom - Ghostdog'owi, Martinowi90, Hircynowi – mam nadzieję, że dobrze czuliście się w naszym towarzystwie i wierzę, że jeszcze nie na jednym zlocie będziecie.
A i Nieobecnym - Lucynie, Staszkowi, Malinie, Monice i Jej koleżance, Mikołajowi, Lilith - bardzo żałujemy, że Was nie było. Ale sercem i myślą byliśmy z Wami!
Wszystkim wielkie dzięki za zaśpiewanie mi imieninowe: "Sto lat", Sebastianowi za "o Marianno..." - niezmierne mnie zaskoczyliście!
Na koniec dedykuję Wam utwór, w którym słowa mówią same za siebie, a i muzyka jest na miarę zlotu.
Pozdrawiam Was Wszystkich i do zobaczenia na następnym zlocie!
Napisano 14 czerwiec 2017 - 18:52
I co mam pisać gdy wszystko już napisano? Pozdrawiam zatem wszystkich serdecznie i do znowu
Napisano 18 czerwiec 2017 - 19:57
Zdążyłam przed zamknięciem wątku.... trochę późno, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale
Dziękuję za kolejny udany zlot, tym fajniejszy, że w niecodziennej scenerii i w towarzystwie uroczych zwierzaków i z pysznym żarełkiem
serdeczne podziękowania dla Agnieszki i Oli, za zmotywowanie mnie abym wsiadła na konia I dla wszystkich wielkie dzięki za stworzenie fantastycznej atmosfery
Gorące pozdrowienia...
"Kiedy przeskoczysz, to i wtedy nie mów hop. Zobacz najpierw w co wskoczyłeś." ~ Julian Tuwim
zlot
Życie towarzyskie i kulturalne →
Zloty Iponków →
Sierpniowy zlot we Wrocławiu.Napisany przez __ANIOLEK__ , 19 mar 2023 ![]() |
|
![]()
|
||
zlot
Życie towarzyskie i kulturalne →
Zloty Iponków →
Letni zlot w ToruniuNapisany przez admin , 13 maj 2022 ![]() |