Obserwuje zdjecia i komentarze i az zazdroszcze taaak udanej zabawy Mam nadzieje ze kolejny zlocik bedzie za niedlugo bo z wielka checia zawital bym na nim...
Napisano 17 luty 2015 - 16:32
Napisano 17 luty 2015 - 22:52
...
Bardzo cieszę się, że spędziłam ten walentynkowo-ostatkowy weekend w tak doborowym towarzystwie.
Ktoś pisał kiedyś, że na zlotach odpoczywa duchowo i cieleśnie, ja odpoczęłam psychicznie i fizycznie Śmiechu także było co niemiara
Przemiłym koleżankom i kolegom dziękuję za towarzystwo i rozmowy przy stole oraz za wycieczkę na zamki.
Do zobaczenia znów...
Użytkownik majorka edytował ten post 17 luty 2015 - 23:10
Napisano 19 luty 2015 - 22:10
Cieszę się, że poznałam nowe interesujące osoby, oraz mogłam się spotkać z przemiłymi już znanymi duszyczkami . Szczególnie będę wspominać słoną oazę , zabawne sąsiedztwo, oraz bile i łuzy ( liczymy na rewanż ).
Tych, których nie udało mi się pożegnać, postaram się podwójnie przywitać na następnym zlocie-chyba, że będą uciekać w popłochu
PS1. Specjalista od czarnego PR niech się wypcha ...
PS2. Z ostatniej chwili-w Hucisku niedźwiedź zakochał się w szefowej, bo myśliwi w podzięce za cudownie wypasione przyjęcie, wysmarowali ją miodem od czubka głowy, po koniuszki dużych palców u stóp, z tego też powodu jaśnie Pani zapomniała o całym świecie....kto był, to wie
Oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: walentynki, zlot, Hucisko
|
zlot
Życie towarzyskie i kulturalne →
Zloty Iponków →
Sierpniowy zlot we Wrocławiu.Napisany przez __ANIOLEK__ , 19 mar 2023 zlot |
|
|
|
|
zlot
Zloty Iponków →
Letni zlot w ToruniuNapisany przez admin , 13 maj 2022 zlot, Toruń |
|
|
|
|
Zloty Iponków →
Letni zlot! Nareszcie!Napisany przez admin , 18 lip 2021 zlot, wielspin, Wągrowiec |
|
|
|
|
Walentynki
Zloty Iponków →
Walentynki 2020Napisany przez admin , 15 sty 2020 Walentynki, zlot, Wrocław |
|
|
|
|