Witajcie, pozwolę wtrącić się do tematu.
Ja jestem sam już od dłuższego czasu, po części z własnej woli gdyż taką drogę wybrałem. Może po prostu boję się kolejnych porażek, może brakuje mi wiary w samego siebie, a w końcu może się tak naprawdę nie zakochałem jeszcze.
Każdy z nas chyba obawia się samotności. To jaką drogę wybierzemy, zależy tylko i wyłącznie do nas, może więc jednak warto zaryzykować...

Przegnać samotność
Napisano 18 wrzesień 2015 - 13:28
Napisano 18 wrzesień 2015 - 14:48
Każdy z nas chyba obawia się samotności.
Samotność ma wiele twarzy... - najgorsza jest samotność we dwoje.
Można być singlem, ale nie czuć się samotnym - ja właśnie tak mam
— Victor Hugo
Napisano 16 październik 2015 - 13:30
Samotność to najgorsze co może człowieka spotkać. Człowiek to zwierzę stadne z niewielkimi wyjątkami.
Napisano 18 październik 2015 - 21:39
Pewnie nie powiem tu nic odkrywczego. Najlepszym sposobem na przegnanie samotności jest poznanie drugiej osoby, i nie ma co prosić o pomoc "złotych rybek" albo innych bajkowych stworów, tylko trzeba się ostro wziąć do roboty.
Napisano 04 listopad 2016 - 15:10
Dla osoby niepełnosrpawnej, żyjącej de facto w swoim świecie, jedyna opcją spełnienia w miłości jest Bóg, próbowałem wiele razy z dobrymi początkami, ale po jakims czasie druga osoba była zmęczona.
Napisano 04 listopad 2016 - 19:56
Ech... Żeby ta złota rybka przegnała też moją samotność.
...i moją też
www.facebook.com/niemotylica zapraszam na moją autorską stronę z wierszami .
Gość_Fuego_*
Napisano 04 listopad 2016 - 21:35
Dla osoby niepełnosrpawnej, żyjącej de facto w swoim świecie, jedyna opcją spełnienia w miłości jest Bóg, próbowałem wiele razy z dobrymi początkami, ale po jakims czasie druga osoba była zmęczona.
I Bóg Ci ześlę tą drugą osobę?
Miałem nawrócenie, na szczęście krótkotrwałe. Każdy żyje we własnym świeci, tak ON jak i OP.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: samotność, miłość, przyjaźń, życie w pojedynkę, marzenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych