Gdzie na turnus rehabilitacyjny jechac w listopadzie??
Napisano 24 września 2012 - 19:47
Napisano 24 września 2012 - 19:54

Ja od 15.10.2012 wybieram się tu http://rehabilitacja.lomza.caritas.pl/
Byłem już tam dwa lata temu i było zaj...ście zabiegi pierwsza klasa aż 5 m.in. fango, hydroterapia, masaże, ćwiczenia usprawniające i wiele innych po zabiegach różne atrakcje wycieczki spotkania z ciekawymi ludźmi np niepełnosprawnymi pisarzami, wycieczka do Radia, do saloniku Hanki Bielickiej, wycieczka do gospodarstwa agroturystycznego, grill, zabawa z Dj - em, przejażdżka furmanką przy śpiewie z akordeonem, rejs statkiem Ruciane Nida Mikołajki, wycieczka do Muzeum przyrody itd. Naprawdę można tam spędzić czas przyjemnie z pożytecznym, stąd moja decyzja, że w tym roku jadę tam ponownie.
Napisano 24 września 2012 - 20:09
Witam. Mam wyjazd na turnus w listopadzie i nie wiem gdzie jechac? Chcialbym jechac gdzies nad morze. Moze polecicie cos? Pozdrawiam
a ja jade w listopadzie znalazlem cos w Dzwirzynie Akces mysle ze bedzie dobre miejsce pozdrawiam roman:hehe:
Napisano 25 września 2012 - 07:06
Witam. Mam wyjazd na turnus w listopadzie i nie wiem gdzie jechac? Chcialbym jechac gdzies nad morze. Moze polecicie cos? Pozdrawiam
a ja jade w listopadzie znalazlem cos w Dzwirzynie Akces mysle ze bedzie dobre miejsce pozdrawiam roman:hehe:
Dzwirzyno jest dobre, ale sąsiedzkie Mrzezyno, bardziej spokojniejsze i cichsze, polecam MEDUZĘ koło portu.
Napisano 26 września 2012 - 19:00

Napisano 05 października 2012 - 13:07
Napisano 05 października 2012 - 22:14
Też polecam Meduzę w Mrzeżynie

Napisano 07 października 2012 - 08:39

Też polecam Meduzę w Mrzeżynie

[/quote]
Napisano 12 października 2012 - 11:05
Podobno podczas sztormu jest w powietrzu dużo jodu.
też o tym słyszałam, ale nigdy nie trafiłam na sztorm
Napisano 14 października 2012 - 20:10
Napisano 24 października 2012 - 14:31
Napisano 22 lipca 2013 - 08:52
Polecam turnusy rehabilitacyjne nad morzem w Euromedzie. Pogodę i ewentualne sztormy trudno przewidzieć ale ośrodek pierwsza klasa. Prowadzą tam rehabilitację dla pacjentów z problemami z kręgosłupem, po różnych urazach, terapie tam bardzo pomagają też dzieciom z porażeniem mózgowym. W ośrodku pracuje kadra wykwalifikowanych terapeutów i specjalistów z bardzo profesjonalnym podejściem do pacjentów.
Użytkownik martusia78 edytował ten post 22 lipca 2013 - 08:57
Napisano 23 lipca 2013 - 10:34
Zgadzam się, byłam tam dwa lata temu z moją mamą i obie byłyśmy bardzo zadowolone z tego wyjazdu. Akurat pogoda wtedy nam się dopisała, choć nie w celach wypoczynkowych tam pojechałyśmy Faktycznie, bardzo profesjonalnie prowadzona rehabilitacja, nie straciłyśmy ani dnia…
Napisano 28 maja 2019 - 12:35
Do Grębiszewa do Ośrodka Obok Lasu. Byłam i polecam. Szeroka oferta zabiegów i świetni rehabilitanci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych