Witam
mam dość poważny problem z nerkami , wzasadzie mam juz jedną nerke sprawną a druga nieczynna i ale jednak nie usunieta jeszcze przez co mam nagminne infekcje uklądu moczowego które aktualnie lecze naprzemian Cipronexem, Nolicinem, Keflex oraz furargninem z godnie z zalecniem pewnego nefrologa który notabene ma z tego co sie dowiedzialem dosc dobrą opinie , nie mniej nie zmienia to faktu ze bakterie nie znikają i jedynie mogę sie jej pozbyc zapomocą szpitalnego leczenia antybiotykami w kroplówce które sa tylko stosowane w leczeniu zamnkniętym jednak po najpozniej miesiącu bakterie odnawiają sie a zalegania moczu nie mam napewno - cała ta antybiotyko terpaia trwa juz umnie ponad 4 lata - no a ileż mozna sie faszerować antybiotykami zwlaszcza że bez specialnych efektów a moja jedyna czynna juz nerka zaczyna sie pomalu buntowac - w ostanich wynikach: kreatynia 134 przesączanie kłebuszkowe 52 eGFR i jestem przekonany ze jesli z tym cos nie zrobie to czeka mnie dializoterapia czego z oczywistych wzgledów wolał bym unikną.
W ziązku tym poszukuje sprawdzonego urloga z zapleczem szpitalnym najlepiej na podkarpaciu aczkollwiek niejest to warunek ostateczny który pomogł by mi pozbyc sie tej nieczynnej nerki która na 99% jest przyczyną stałych infekcji jednak miescowi urolodzy jak i sam nefrolog u którego sie leczę uwazają ze to nie jest jeszcze powód by ją usuwąc - jak dla mnie dziwne podejscie. A wiec jak wspomnialem szukam dobrego urologa któy by sprawe załatwił pozytywnie a przy okazji nie pogorszyl calej sprawy i który by nie patrzył jedynie na to ile dostanie gotówki w kopercie za całą zabawe - chociasz jak znam zycie to takich lekarzy cięszko znalesc no ale moze jednak....
pozdrawiam
Alex
szukam dobrego urologa na podkarpaciu i szpitala urologicznego
Rozpoczęty przez
Alex76
, maj 07 2010 15:08
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych